Chat with us, powered by LiveChat

9 Tekenen dat jouw relatie voor altijd is

Heb je nu een relatie en droom je ervan dat deze voor altijd en altijd is? Zeker aan het begin van een nieuwe relatie heb je een roze bril en droom je ervan de ware gevonden te hebben. Je gelooft weer in liefde! Het kan je ook beangstigen, je wil niet al je hoop vestigen op deze nieuwe relatie en vervolgens je hart gebroken zien. Je wil niet nog een teleurstelling maar genieten van de liefde!

Hoe kun je nou zien of je een geweldige match bent samen? Welke tekenen bewijzen nu dat het echt goed zit tussen jullie?

1 Jullie voelen je altijd op je gemak en veilig bij elkaar
Je voelt je nooit ongemakkelijk als jullie tijd samen doorbrengen. Je hoeft je niet anders voor te doen en kunt volledig jezelf zijn omdat je weet dat het goed zit.

2 Jullie komen er altijd snel uit als er een meningsverschil is
Je hoeft het niet overal samen over eens te zijn. Je hebt allebei je eigen mening en jullie respecteren die van elkaar. Jullie vinden altijd wel een weg waarbij jullie allebei happy zijn, zonder al te veel drama.

3 Jullie zien elkaar als gelijken
Jullie kijken naar elkaar zonder minderwaardigheid of iemand op een voetstuk te plaatsen. Jullie zijn maatjes en behandelen elkaar als gelijken. Je zal nooit op jouw partner neerkijken of andersom, jullie zitten samen heerlijk op hetzelfde level.

4 Jullie hebben dezelfde toekomstvisie
Jouw doelen en dromen passen bij de doelen en dromen van jouw partner. Jullie zijn samen bezig het pad te bewandelen naar eenzelfde doel. Jullie hoeven niet enorme aanpassingen te doen om elkaar te plezieren.

5 Jullie blijven trouw aan jullie eigen persoonlijkheid
Jullie hebben nooit het gevoel dat je niet jezelf kunt zijn. Je partner moedigt jou altijd aan om 100% jezelf te zijn en andersom voel jij dat ook. Je wilt je partner niet veranderen. Jullie veroordelen elkaar niet en steunen elkaar onvoorwaardelijk.

6 Jullie voelen je een beter persoon dankzij elkaar
Dankzij je relatie voel je je top! Jullie voelen je de beste versie van jezelf en staan helemaal gelukkig in het leven. Je krijgt het gevoel dat jouw relatie je inspireert om de best mogelijke versie van jezelf te zijn.

7 Jullie hebben een geweldige open communicatie
Jullie hebben het gevoel dat alles bespreekbaar is en dat jullie alles tegen elkaar kunnen zeggen. Niets voelt alsof het grensoverschrijdend is of niet bespreekbaar is. Geen van jullie geeft de ander het gevoel dat er over een bepaald onderwerp niet gepraat kan worden.

8 Jullie zijn open over jullie gevoelens
Jullie zijn totaal niet verlegen als het om gevoelens uiten gaat. Jullie laten vaak aan elkaar merken hoe leuk en lief jullie elkaar vinden. Jullie spelen geen spelletjes met elkaars gevoelens. Er is geen enkele sprake van trots of ego, jullie zijn oprecht tegenover elkaar.

9 Jullie vinden het niet erg een compromis te sluiten
Jullie hebben allebei een punt bereikt waarop de relatie het belangrijkste is in jullie leven. Jullie vinden het belangrijk dat de ander net zo gelukkig is als jij en je kunt daardoor makkelijk je eigen ego opzij te zetten. Let wel, dit is uiteraard niet dat je jezelf wegcijfert voor de ander. Gelijkwaardigheid is de sleutel!

Love starts from within!

 

Menu