Chat with us, powered by LiveChat

VITAIA: FEEL YOUR BEAUTY.

Onze meest verkochte beauty supplementen

WAAROM VITAIA

Jouw huid is een weerspiegeling van jouw gezondheid en je gemoedstoestand. Daarom hebben wij onze focus gelegd op het verhogen van jouw energieniveau, ontgiften, een goede nachtrust, het verbeteren van jouw huid, haar en nagels en het stimuleren van natuurlijke schoonheid van binnenuit.

De beautysupplementen zijn wetenschappelijk ontwikkeld in samenwerking met experts in voeding en gezondheid. We zijn daarom ook enorm trots op de kwaliteit van onze producten. 100% Bullshit vrij; VITAIA doet geen concessies aan kwaliteit.

We willen dat iedereen zich mooi voelt van binnen en van buiten!

VAN WETENSCHAP TOT RESULTAAT

We vinden het waanzinnig om persoonlijk contact met jou te hebben: onze missie is om jou te laten stralen. Je kunt bij ons gratis samen met jouw persoonlijke VITAIA-diëtiste aan de slag om jouw levensstijl te verbeteren en jouw doelen te behalen. Start de quiz en ontdek wat jij nodig hebt!

Met kennis over jouw eet- en leefgewoonten geven we je een passend advies, zodat jij een impact creëert op je schoonheid, gezondheid & geluk voor de lange termijn. Op de productpagina’s vind je per ingrediënt meer informatie over de werking en wat VITAIA voor jou kan betekenen.

Beauty from within!

Contact

Heb je een vraag over onze producten, wil je gratis advies van onze diëtisten of wil je een VITAIA partner worden? We zijn er voor jou. 
Staat je vraag niet bij de F.A.Q? Via het contactformulier of via ons telefoonnummer helpen wij je graag hiermee verder. 
Vul het contactformulier in, stuur een kaartje of bel ons via onderstaande gegevens. 

VITAIA B.V.
Vlotlaan 655
2681 TZ Monster

085-3331641

Volg ons op INSTA

Menu
1
Winkelmand