Chat with us, powered by LiveChat

De eerste grijze haren gespot?

Ben jij een van de gelukkigen die nog geen grijze haren heeft gespot en wil je dat graag zo houden? Sla dan zo snel mogelijk walnoten of For Your Hair Only in. De ingrediënten in walnoten en For Your Hair Only komen namelijk overeen en kunnen de komst van grijze haren uitstellen. Dat zegt tricholoog (een dermatoloog gespecialiseerd in haarafwijkingen) dr. Jan Wadstein. Walnoten zitten bomvol vitamine B, E en omega 3-vetten. Die ingrediënten geven je haar glans en volume. Dat is nog niet het enige: in walnoten en For Your Hair Only zit ook een wondermiddeltje: koper.

Koper speelt een belangrijke rol in de aanmaak van melanine. Melanine is het pigment dat jouw haar kleur geeft. Wanneer jouw haar al heel vroeg grijs wordt, heb je vaak een tekort aan koper. Met iedere dag 2 beautysupplementen kun je dure kappersbezoekjes dus nog even uitstellen.

Je kunt dus beter investeren in goede voeding in plaats van in dure haarproducten. Zoals wij vaker zeggen: Schoonheid komt van binnenuit! Jouw haar vereist een constante toevoer van proteïne, glucose, vitaminen en mineralen. Als je daar een tekort van hebt, zie je dat meestal als eerste terug aan je huid en haar. Niet alleen grijze haren, maar ook gespleten punten, dof haar of dunner wordend haar kunnen signalen zijn dat je bepaalde voedingsstoffen tekortkomt. Verdiep je dus altijd in jouw eetpatroon, onze VITAIA diëtisten staan voor jou klaar om jouw vragen hierover te beantwoorden.

Menu