Chat with us, powered by LiveChat

Dé haartrendkleuren voor F/W 2020

De herfst is begonnen en dat betekent dat we weer een excuus om ons haar te mogen verven, YES!! Al die herfstkleuren buiten, hoe leuk is het om zelf ook met die verandering mee te doen. Een kleine tip, als je meer dan twee tinten donkerder wilt of je haar juist lichter wilt maken is het verstandig om dit bij de kapper te laten doen. Niemand zit te wachten op een DIY-catastrofe ;-).

 

Donker honing-blond.

Het mooie van deze kleur blond is dat het iedereen staat, ongeacht je huidskleur!


Zo bruin dat het nét niet zwart is.

Bij deze kleur draait alles om glans en dimensie! Gebruik hiervoor producten om de glans extra te benadrukken en je loopt er geweldig bij deze herfst en winter!

Koper!

Koper geeft een warm en speciaal gevoel en past helemaal binnen de trend van deze winter. Laat de kapper verschillende kopertinten door elkaar blenden voor een geweldig resultaat.

Lila

Oké we hebben het allemaal wel gezien, voor ons gevoel heeft iedereen zijn haar wel eens lila geverfd. Maar geloof het of niet, deze trend is in 2020 nog niet verdwenen! Dus mocht je nog niet meegedaan hebben met deze trend, er is nog steeds tijd!

Gouden highlights

Ik zie je denken ‘’DAT WIL IK!” en we begrijpen je goed. Maar voor je denkt zelf hiermee aan de slag te gaan, don’t do it. Voor dit kapsel moet je echt even naar de kapper, want voor je het weet loop je met een drama op je hoofd vol droge en afgebroken plukken.

Menu