Chat with us, powered by LiveChat

De kracht van hyaluronzuur

Hyaluronzuur, je hebt er vast wel eens van gehoord. Maar wat is het nou eigenlijk en waarom is het zo geweldig voor je huid?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die onze huid voorziet van de perfecte dosis vocht. Van nature maakt ons lichaam dit molecuul zelf aan voor ons bindweefsel, de huid en het zenuwweefsel. Hyalorunzuur is een water-liefhebber en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft en de gewrichten soepel. Met de jaren dat we ouder worden neemt de hoeveelheid hyaloronzuur in ons lichaam af waardoor onze huid minder soepel, zacht en vol is in vergelijking met onze jongere jaren.

Wat doet hyaluronzuur allemaal voor je huid? Het helpt bij het vervagen van fijne lijntjes en rimpels en maakt de huid soepeler en steviger. Daarnaast werkt het ontstekingsremmend waardoor wondjes sneller genezen en versterkt hyaluronzuur het beschermlaagje van de huid.

Het is dan ook zeker een aanrader om je lichaam en huid wat te helpen met de inname van hyalorunzuur, je zult merken dat je huid er flink van opknapt!

Menu