Chat with us, powered by LiveChat

De leukste zomerkapsels voor hete dagen

Warm haar en een losse volle haarbos, mooi maar oh zo vervelend! Ken je dat, je gaat naar buiten op een warme zomerse dag, haartjes mooi gestyled en na 10 minuten plakken de eerste plukken haar al vast aan je nek en druipt het zweet van je voorhoofd. Hop! Weg met dat haar en zo in een knot. Althans, zo eindigen wij bijna altijd wanneer het warmer is dan 25+ graden. Nu is een losse knot hartstikke leuk maar soms is het ook fijn om eens wat anders te kunnen met je haar, zodat je koel en stijlvol de warmte kunt trotseren. Daarom hier een aantal tips voor leuke zomerse kapsels die perfect zijn tijdens die warme dagen.

Vlechtjes! Heb je lang haar? Vlecht je haar dan eens in, één vlecht, twee invlechten, een zijwaartse vlecht of een visgraatvlecht. Met vlechten kan je alle kanten op. Het staat ontzettend leuk en is ook nog eens heerlijk fris en koel tijdens die warme dagen.

 

 

Een paardenstaart. Voor wiens haar niet lang genoeg is, of gewoon geen zin heeft om een vlecht te maken, is een paardenstaart een mooie optie. Ook hierin kan je alle kanten op gaan. Denk bijvoorbeeld aan een hoge strakke paardenstaart waarbij je haar stijl gemaakt is en je alle losse plukjes met een zachte borstel en wat haarlak naar achter borstelt. Of ga juist voor lekker wild en maak een rommelige staart (kan zowel laag en hoog) met wat volume poeder bij de haaraanzet en trek wat plukjes los voor de gezelligheid. Werk je haar af met een leuk elastiekje, zoals bijvoorbeeld een elastiek met een strik!

 

De knot is toch datgeen waar de meeste van ons op terugvallen wanneer de warmte ons tegemoet komt. Maar ook hierin kan je veel variëren, probeer dan ook eens een keer wat anders. Wat dacht je bijvoorbeeld van een losse Franse knot of een haardonut? Zelf zijn wij erg fan van een lage romantische knot met wat losse plukjes langs je gezicht.

 

Zo kunnen we de warme dagen stijlvol doorkomen en je warme nek zal je zeker dankbaar zijn. Vergeet niet te smeren en te genieten van de zon!

 

 

Menu