Chat with us, powered by LiveChat

For all the Single Ladies!

Je ziet ze wel vaker of je bent er zelf een. Een mooie, slimme, charmante vrouw met een succesvolle carrière. Eigenlijk lijkt het alsof ze alles heeft en tóch is deze vrouw vrijgezel. Ze krijgt vaak vragen van haar omgeving: ‘Hoe kan dat nou, zo’n vrouw moet de partners toch voor het uitkiezen hebben?’

Als je er zo over nadenkt dan kun je verschillende theorieën bedenken waarom zo’n charmante vrouw nog niet gesettled is. Zou ze misschien een crazy kant hebben? Zou ze bang zijn gekwetst te worden? Of zou het misschien toch iets anders kunnen zijn? Misschien wil ze het zelf nog wel helemaal niet. Hierbij de 7 meest voorkomende redenen waarom deze powervrouw vrijgezel is.

1 Ze legt de lat extreem hoog
Ze wil zich niet settelen met iemand die niet de juiste partner voor haar is. Ze weet haar eigen waarde en neemt geen genoegen met iemand die minder is dan dat. Ze wacht op de ware!

2 Ze voelt zich al compleet en happy met haar leven
Ze heeft geen partner nodig om gelukkig te zijn. Ze heeft een eigen leven en heeft het druk zat met zichzelf. Ze heeft nog niet de kriebels om te settelen met iemand.

3 Ze heeft geen zin in drama
Sommige relaties brengen naast een hoop liefde en geluk ook een hoop drama met zich mee. Zo’n powervrouw heeft simpelweg geen zin in gezeur en blijft er daarom van weg.

4 Haar prioriteiten liggen ergens anders
Ze vindt dat de wereld veel meer te bieden heeft en dat er meer is dan een romantische relatie. Haar focus en energie ligt op dit moment totaal niet bij een relatie maar bij andere levensdoelen.

5 Ze kiest er bewust voor een sterke single vrouw te zijn
Door de sociale druk van jouw omgeving kun je het gevoel hebben dat huisje-boompje-beestje het ideaal is. Voor deze krachtige vrijgezelle dame is dat totaal niet het geval en zij kiest er daarom bewust voor op haar eigen benen te staan.

6 Ze wil niemands tweede keus zijn
Wanneer ze haar ware vindt, wil ze ook de prioriteit zijn van diegene. Ze neemt geen genoegen met minder dan dat. Ze is de nummer 1 of ze is er helemaal niet. Er is geen middenweg.

7 Veel potentiele partners zijn geïntimideerd door haar persoonlijkheid
Tja, ook een eventuele match ziet hoe amazing deze vrouw is en dat kan best een intimiderende werking hebben. Een date kan zich niet goed genoeg voelen voor deze vrouw, ook al ziet zij dat misschien anders.

Deze vrouw zal haar energie niet snel verspillen aan dates of relaties die niet de moeite waard zijn. Haar mooie persoonlijkheid is zoveel belangrijker dan welke relatiestatus ook. Voordat je de vraagt stelt of krijgt ‘Waarom ben jij nog single’, denk dan eens aan bovenstaand: Misschien is het haar eigen keuze! 😉

Menu