Chat with us, powered by LiveChat

Jaarhoroscoop 2021

2021

Het is alweer bijna 2021. Waar 2020 een bijzonder jaar is geweest, vragen we ons af wat 2021 voor ons in petto heeft. Over het algemeen zal de energie van 2021 veranderingen brengen, vooral in relaties. We zullen meer harmonie willen brengen in de relaties met anderen en met onszelf.

We hebben kort samengevat wat 2021 gaat betekenen voor jouw sterrenbeeld. Wil je meer weten, klik dan vooral op het plaatje van jouw sterrenbeeld en een uitgebreide horoscoop komt tevoorschijn. Of je horoscopen nu met een korreltje zout neemt of niet, het blijft leuk om te lezen of het stiekem toch een beetje klopt.

Jaarhoroscoop waterman 2021 – Een jaar van zelfreflectie.”

De jaarhoroscoop waterman 2021 voorspelt dat dit jaar met name in het teken staat van zelfreflectie. Wat ging er in 2020 goed waterman? En op welke vlakken hoop jij jouw leven, in 2021, te kunnen verbeteren? Neem de tijd om hier eens echt bij stil te staan en maak een plan waar jij gedurende het jaar op terug kunt grijpen.

“Waterman, jij verandert dit jaar meer van binnen als van buiten”

Doelen stellen, plannen maken, dromen en doelen helder maken zijn dit jaar perfecte streefpunten voor de waterman. De jaarhoroscoop waterman 2021 voorspelt geen enorme veranderingen op het praktische deel van jouw leven. De verandering die wel voorspelt wordt is een verandering op innerlijk niveau.

 

Jaarhoroscoop vissen 2021 – Een jaar waarin verwachtingen uitkomen.”

De jaarhoroscoop vissen 2021 voorspelt dat de meeste verwachtingen van de vis dit jaar uitkomen. Met name op het creatieve vlak zal de vis in 2021 worden beloond en geprezen. Positief vis, met name omdat jij hierdoor jouw zelfvertrouwen en vastberadenheid sterk ziet groeien. Merk je dat jij de afgelopen jaren jouw spirituele en innerlijke zelf iets te vaak tekort hebt gedaan? Probeer dit dan in 2021 weer een beetje goed te maken. Hoe? Gun jezelf gewoon iets meer tijd voor jezelf.

“Vis, jij hoeft niet iedere kans na te jagen.”
2021 is gevuld met kansen op vrijwel ieder vlak. Grijp (bewust) kansen aan vis! Jij zult zien dat jij dit jaar boven jezelf uit kunt stijgen. Dat gezegd hebbende is het belangrijk om niet iedere kans blindelings na te jagen. Soms kun jij beter voor de eer bedanken, met name wanneer het op relatie-kansen aankomt. Zie jij een kans op zakelijk gebied? Dan is het wel verstandig om deze goed te onderzoeken. Academisch succes en professionele vooruitgang zijn namelijk de sleutelwoorden van de vis in 2021.

Jaarhoroscoop ram 2021 – Het is tijd om te vechten voor je dromen.”

De jaarhoroscoop ram 2021 staat in het teken van; vechten voor je dromen. Verandering en actie zijn daarbij de sleutelwoorden voor de ram. Toon dit jaar initiatief en enthousiasme. Alleen op die manier lukt het jou om jouw dromen waar te maken. Net als in 2020 staat ook dit jaar het nemen van besluiten centraal. Opvallend is dat het, dit jaar, niet zozeer uitmaakt welk pad je kiest maar meer dat je een pad kiest. Stop dus met twijfelen ram.

“Jij ziet de problemen die voor je liggen en lost ze op.”
2021 start voor vrijwel alle rammen beter als het voorgaande jaar. De innerlijke ontevredenheid waar jij vorig jaar zo mee gevochten hebt lijkt eindelijk af te zwakken. Goed nieuws ram! Deze negatieve emotie wordt vervangen door optimisme en levenslust. Zijn dan alle problemen nu verleden tijd? Helaas niet ram. Ook in 2021 word jij geconfronteerd met ‘hobbels’ op je pad. Dit is voor jou echter geen probleem. In 2021 lukt het jou namelijk veel beter om deze hobbels in perspectief te zien. Je ziet de problemen die voor je liggen en lost ze op.

Jaarhoroscoop stier 2021 – Jij steekt dit jaar graag de handen uit de mouwen.”

De jaarhoroscoop stier 2021 voorspelt dat de stier, in 2021, klaar is om de handen uit de mouwen te steken. In 2020 heeft de stier (wellicht noodgedwongen) het iets rustiger aan gedaan. Hierdoor is het energieniveau van de stier weer toegenomen. Maar dat niet alleen. Het heeft er ook toe geleid dat de stier meer innerlijke onrust heeft opgebouwd.

“Jij verslaat onrust met passie, optimisme en werklust.”
Deze onrust past niet bij het actieve karakter van de stier. De stier zal in 2021 dan ook iedere kans aangrijpen om hier verandering in aan te brengen. Nu zal de stier hier vrijwel zeker in slagen aangezien deze dit jaar wordt gedreven door passie, optimisme werklust. Stieren zijn dit jaar volledig gefocust op succes. Succes in de liefde, op gebied van werk en zeker ook op het sociale vlak. De stier zoekt verbinding en leeft, dit jaar, vanuit de gedachte; “een groep bereikt meer dan één persoon alleen.”

Jaarhoroscoop tweelingen 2021 – Bereid je voor op verrassingen.”

De jaarhoroscoop tweelingen 2021 voorspelt dat er een bewogen en verrassende periode aanbreekt in het leven van de tweeling. Jij bent nu klaar om de volgende stap te zetten in het leven, en dat niet alleen, jij zet die stap dit jaar ook echt. Jouw passies hou jij in 2021 niet langer voor jezelf. De wereld mag weten wie jij bent, wat jij kunt en waar jij voor staat. Plannen die jij in het verleden als ‘te groot’ beschouwde maak jij nu waar.

“Jouw spirituele kant komt (opnieuw) naar de voorgrond.”
In 2020 ben jij (noodgedwongen) met name bezig geweest met de ‘waan van de dag’. Dit heeft veel van jouw energie gevraagd waardoor jouw spirituele kant in het verdomhoekje is gekomen. Dit jaar laat jij dit niet gebeuren tweeling. Jij besteed in 2021, minstens, evenveel tijd aan het dagelijkse alsook spirituele leven. Kleine tip voor de tweelingen: het is goed dat jij jezelf soms afzondert van de buitenwereld. Pas echter op dat jij jezelf niet opsluit om de buitenwereld te vermijden.

Jaarhoroscoop kreeft 2021 – De donkere wolken verdwijnen.”

De jaarhoroscoop kreeft 2021 voorspelt dat 2021 een veelbelovend jaar zal zijn voor de kreeft. De kreeft ziet problemen en hindernissen uit het verleden verdwijnen. De donkere wolken in je leven beginnen nu langzaam te verdwijnen. Heb even geduld kreeft. Het duurt niet lang meer voordat jij de zon weer ziet schijnen. Het belangrijkste advies voor de kreeft in 2021? Kom uit je schulp, kreeft. Ga erop uit, maak een praatje en laat mensen zien dat jij er nog steeds (voor hen) bent. Dat gezegd hebbende is het wel belangrijk dat jij niet (weer) al jouw tijd en energie steekt in de zorg voor anderen. Durf ook aan jezelf te denken kreeft.

“Blijf niet vasthouden aan oude gewoontes.”
De kreeft ziet, op alle gebieden van het leven, vooruitgang en groei. Mits de kreeft bereid is om afstand te nemen van zijn/haar vaste (vastgeroeste) gewoontes. Blijf niet vasthouden aan het oude patronen kreeft! Deze hebben jou in de afgelopen jaren alleen maar tegengewerkt.

Jaarhoroscoop schorpioen 2021 – Een jaar van persoonlijk en zakelijk succes.”

De jaarhoroscoop schorpioen 2021 voorspelt wederom een jaar vol persoonlijk en zakelijk succes. Op alle, voor de schorpioen, belangrijke gebieden heerst vrede en harmonie. 2021 is om die reden een prima jaar om de lijn uit voorgaande jaren vooral te blijven volgen. Een kleine tip schorpioen? Richt je dit jaar nog meer op het veiligstellen van jouw (financiële) toekomst.

“Hoewel het niet jouw voorkeur heeft sta jij dit jaar in de schijnwerpers.”
In 2021 zie jij verbetering in jouw fysieke en mentale leven. Daarnaast zie jij jouw creativiteit bijna met de dag groeien. Hoewel jij er normaal een hekel aan hebt om in de schijnwerpers te staan ontkom jij daar dit jaar niet aan schorpioen.

“Maak tijd vrij voor sociale interactie.”
Social gezien heb jij (noodgedwongen) de afgelopen jaren een aantal steekjes laten vallen. Probeer de schade dit jaar te herstellen schorpioen. Bezoek vrienden die je al lang niet meer hebt gesproken en zoek iets vaker contact met familieleden. Een goed sociaal netwerk heeft een extreem positieve invloed op jouw geestelijke gesteldheid.

Jaarhoroscoop leeuw 2021 – Een jaar van kansen en vooruitgang”

De jaarhoroscoop leeuw 2021 voorspelt een jaar vol kansen en vooruitgang. De leeuw krijgt dit jaar dingen echt voor elkaar. Hoe? Simpelweg door gebruik te maken van zijn of haar charme en verstand. De planeten adviseren de leeuw om talent dit jaar niet onder stoelen of banken te steken. Laat zien wie je bent en wat je kunt leeuw.

“De leeuw is dit jaar bijzonder actief op sociaal vlak.”
De leeuw is dit jaar, bijzonder creatief en vindingrijk. Deze kwaliteiten benut de leeuw op een zeer positieve manier. De leeuw zet ze namelijk in voor de verspreiding van optimisme en vrijgevigheid. De leeuw is dit jaar sowieso bijzonder actief op het sociale vlak. Positief leeuw! Jij smeedt hiermee banden, zowel zakelijk als privé, waar jij nog jaren plezier van zult hebben.

Jaarhoroscoop maagd 2021 – Het wordt een beter jaar.”

De jaarhoroscoop maagd 2021 voorspelt een beter en mooier jaar te zijn dan het voorgaande jaar. De maagd krijgt dit jaar ruimte voor groei en succes op vrijwel alle vlakken. Goed nieuws maagd! 2020 was immers geen gemakkelijk jaar voor de maagden. Doordat de maagd in een positieve spiraal terecht is gekomen komt er steeds meer ruimte om dromen te verwezenlijken. Sterker nog, de kans is groot dat jij enkele van jouw excentrieke wensen in vervulling ziet gaan.

“Sociaal en spiritueel gezien is 2021 een jaar van groei.”

2021 staat sociaal en spiritueel gezien in het teken van groei en vooruitgang. Oude vrienden keren terug in je leven en de band met familie wordt weer aangetrokken. Op sociaal vlak straal jij dit jaar sowieso. Is er een feestje? Dan ben jij het stralende middelpunt. Het sociale en spirituele karakter van 2021 zorgen ervoor dat jij op zoek gaat naar (extra) zingeving in het leven. Jij laat het overigens niet bij ‘zoeken’, aangezien jij ook daadwerkelijk in actie komt. Hoe? Dat verschilt per maagd, maar een optie zou kunnen zijn dat jij het besluit neemt om vrijwilligerswerk te gaan doen.

“Jaarhoroscoop weegschaal 2021 – Hoop en positiviteit staan dit jaar centraal.”

De jaarhoroscoop weegschaal 2021 voorspelt dat de weegschaal dit jaar de kans krijgt om te bouwen aan een prachtige toekomst. Hoop en positieve verandering staan het hele jaar centraal. Prettig, aangezien de weegschaal wel echt toe is aan een beetje positiviteit. Creatieve vaardigheden en talenten worden dit jaar op de proef gesteld. Spannend? Absoluut niet. De weegschaal weet namelijk precies wat hij of zij waard is. Vol zelfvertrouwen en positiviteit doorstaat de creatieve weegschaal dan ook iedere test.

“De weegschaal heeft weer een doel.”
De weegschaal heeft ook eindelijk weer het idee dat hij of zij een doel heeft om naar toe te werken. En dat niet alleen. De weegschaal ervaart ook weer het gevoel dat ‘het zin heeft om iets te doen.’ Bijzonder fijn want juist dat gevoel ontbrak regelmatig in het voorgaande jaar.

“Jaarhoroscoop boogschutter 2021 – Een rustig maar ook een winstgevend jaar.”

De jaarhoroscoop boogschutter 2021 voorspelt een rustig en winstgevend jaar te worden voor de boogschutter. Met name het eerste is opvallend. Boogschutters hebben normaal namelijk allesbehalve een rustig leven. Saai? Dat wordt 2021 echter zeer zeker niet. Met name op het sociale vlak is het universum de boogschutter dit jaar namelijk bijzonder gunstig gezind.

“Jouw sociale leven komt weer tot bloei.”
Net als bij vele anderen is ook het sociale leven van de boogschutter in 2020 (noodgedwongen) op een lager pitje komen te staan. De boogschutter heeft hier flink onder geleden en heeft er alles voor over om deze geleden schade in 2021 in te halen. Goed nieuws boogschutter! Jij krijgt daar dit jaar alle kansen voor tot je beschikking.

“Ook jouw passie om te reizen laait weer op.”
De reislustige boogschutter kan niet wachten om zijn of haar koffers te pakken in 2021. De drang om ‘weg te gaan’ is dit jaar zelfs groter als ooit tevoren. De jaarhoroscoop voorspelt dat de boogschutter hiervoor alle kans krijgt. Goed nieuws boogschutter! Pak de koffers maar alvast in.

Jaarhoroscoop steenbok 2021 – Een jaar vol veranderingen.”

De jaarhoroscoop steenbok 2021 voorspelt dat het leven, van de steenbok, dit jaar in het teken staat van grote en kleine veranderingen. Deze verandering zoekt de steenbok zelf op. De steenbok ziet zijn of haar leven namelijk in een ander licht. Hierdoor ziet deze nu zelf waar verbetering mogelijk is en komt in actie.

“Het sleutelwoord voor de steenbok is vrijheid.”
Het leven van de steenbok staat op vrijwel alle vlakken in het teken van vrijheid. Hier is dit jaar ook alle tijd en ruimte voor. Problemen, vertragingen en hindernissen uit het verleden lijken dit jaar namelijk te verdwijnen.

“Spiritualiteit krijgt een grote rol in het leven van de steenbok.”
De steenbok verlangt dit jaar niet alleen naar vrijheid. Spiritualiteit krijgt dit jaar namelijk ook een grote rol in het leven van de steenbok. Hoe precies? Daar kan de steenbok aan het begin van het jaar nog geen antwoord op geven. Gedurende het jaar wordt dit echter steeds iets duidelijker.

*Met dank aan: Tijdvoorspiritualiteit.nl

Menu
0
Winkelmand
Winkelmand is leeg