Chat with us, powered by LiveChat

Waarom werkt Picture Perfect zo goed?

Je kunt smeren met dure crèmes tot je een ons weegt, maar als je niet goed zorgt voor jouw lichaam aan de binnenkant, dan zie je dat aan de buitenkant. Wat wij eigenlijk stiekem al wel wisten en wat nu ook op grote schaal bewezen wordt, is dat voeding en je huid niet los van elkaar staan.

Zorg er bijvoorbeeld voor dat je voldoende slaapt, veel beweegt en overwegend gezond eet. Suikers werken pukkeltjes én rimpels in de hand. Wat rustiger aan doen met alcoholische drankjes en zo min mogelijk stress zijn ook belangrijke tips! Het stresshormoon Cortisol is namelijk killing voor je huid. Het beschadigt collageen en elastine; twee essentiële eiwitten voor de veerkracht van jouw huid.

Hoewel je met jouw goede gewoontes al een heel eind komt, kun je Moeder Natuur een extra handje helpen door supplementen voor een mooie huid te gebruiken. Ons favoriete supplement voor de huid zit boordevol hyaluronzuur, collageen, Q10 en vitamines om fijne lijntjes als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.

‘Picture Perfect’ zorgt voor hydratatie van binnenuit dankzij de ideale dosis hyaluronzuur. Dit geweldige ingrediënt kan tot 1000x zijn eigen gewicht in vocht vasthouden en zorgt daarmee voor een vermindering van rimpels. Dit geeft jou een gehydrateerde, stralende en zijdezachte huid.

Collageen is één van die eerder genoemde essentiële eiwitten en zorgt ervoor dat jouw huid elastisch blijft. Het zorgt voor een stralendere en vollere huid en gaat huidveroudering tegen. Q10 vermindert daarbij ook nog eens de rimpels in het gezicht. Het maakt de huid zachter en vermindert de hoeveelheid kleine rimpeltjes. De antioxidanten in Picture Perfect zorgen er bovendien voor dat jouw huid beschermd is tegen vrije radicalen die schade kunnen aanrichten.

Lycopeen is zo’n krachtig antioxidant. Lycopeen keert het verouderingsproces van je huid om. Het stimuleert in de huid de aanmaak van het eiwit pro-collageen, waardoor de huid meer structuur krijgt en sterker wordt. Wist je dat er naast deze krachtige ingrediënten ook nog ontzettend veel Vitamines en Mineralen in ‘Picture Perfect’ zitten? Je kunt het eigenlijk een multivitamine speciaal voor jouw huid noemen.

Picture Perfect biedt het hele plaatje aan huidverzorging.

Je huid heeft nog nooit zo fijn gevoeld!

Menu
1
Winkelmand