Chat with us, powered by LiveChat

Welk beautysupplement past bij jou?

Je goed voelen begint bij jezelf. We weten dat we moeten zorgen voor goede voedingsstoffen en dat voldoende rust belangrijk is. Soms hebben we net dat beetje extra hulp nodig om ons lichaam en geest in topconditie te houden. Of je nu een doffe huid hebt, de eerste fijne lijntjes of last van een opgeblazen gevoel, met de juiste beauty supplementen voel jij je binnen no time weer op je allerbest. Want… echte schoonheid komt vanbinnen!

HEROES OF THE NIGHT (2x per dag 1 capsule, inhoud 60 capsules € 40,-)

Jouw huid wordt in de watten gelegd terwijl je slaapt. Bevordert jouw nachtrust zodat je heerlijk uitgerust wakker wordt. Het ondersteunt het herstellend vermogen van jouw huid en vernieuwt en hydrateert. Je voelt je als herboren! Ben je toe aan sterk en glanzend haar? Dan is Silky Hair Affair misschien iets voor jou:

 

SILKY HAIR AFFAIR (2x per dag 1 capsule, inhoud 60 capsules € 30,-)

Wil jij jouw haar echt gelukkig maken? Silky Hair Affair zorgt voor dat ultra glanzende, superzachte haar om jaloers op te worden. Het geeft jou sterk haar vanaf de wortel en zorgt voor langer intens kleurbehoud! Merk je dat jouw lijf toe is aan een detoxkuurtje? Probeer dan Squeaky Clean:

 

 

SQUEAKY CLEAN (2x per dag 1 capsule, inhoud 60 capsules € 25,-)

Hoe lekker is een frisse start? Met de Squeaky Clean supplementen geef je jouw lichaam een complete detox! Ze helpen jouw spijsvertering en ondersteunen vitale organen. Dat verbetert de helderheid van jouw huid doordat gifstoffen verwijdert worden die puistjes kunnen veroorzaken. Toe aan meer energie? Turn me On weet wel raad:

 

 

TURN ME ON (1x per dag 1 supplement, inhoud 30 supplementen € 20,-)

Een ongekende boost voor de energie van je lichaam en geest in een potje. Zo kun je Turn me On het best omschrijven! 3 Soorten Gin Seng en Adaptogenen verhogen jouw energieniveau en verminderen eventuele stress en vermoeidheid. Je bent nog nooit zo productief geweest! Ben je niet zo van de capsules, maar wil je wel mooi haar en stevige nagels? Misschien is Love at first Bite wel iets voor jou:

 

 

LOVE AT FIRST BITE (2x per dag 1 gummy, inhoud 60 gummies €10,-)

Deze zoete gummies zijn niet te weerstaan! Wanneer je deze ‘snoepjes’ met passievruchtsmaak neemt krijgt jouw haar weer waanzinnige glans! Biotine en collageen zorgen voor sterk haar met verbeterde elasticiteit. Probeer het maar eens bij 2 gummies per dag te houden 😉

Menu